За нас

RADAR Festival Beyond Music е събитие за смелите, за търсещите и тези, без страх да се качат на първия ред във увеселителното влакче на собствените си сетива. Нашият RADAR търси иновацията, провокацията и изненадата. Публиката следва да е готова да бъде разтърсена из основи, да подложи под съмнение изградените парадигми за изкуство, за да преживее нещо красиво и специално.

Обединяващото за проектите, които ще видите по време на RADAR е, че представят музика от различни стилове, която винаги е придружена с друга форма на изкуство – театър, технология, видео или поезия – нежна война и упование между изразните средства, в която победител е публиката.

Смелостта и иновацията са обединяващи за всички проекти, които ще видите и чуете по време на RADAR. Утвърдените и прохождащи артисти, които представяме дръзват да мислят и творят без ограничения. Някои изпълнения са напълно завършени като архитектурна конструкция, други са плод на импровизация и артистично общуване, които се създават в конкретния час и минута, а след това са минало, което няма да се повтори никога. Бъдете смели и елате да споделим заедно тези неповторими мигове.

ЕКИПЪТ НА RADAR FESTIVAL BEYOND MUSIC


Основна програма

RADAR FESTIVAL BEYOND MUSIC се завръща за шести пореден път през втората седмица на август! Форматът на RADAR представя проекти, в които музиката общува смело с други изкуства. Смелостта и иновацията са обединяващи за всички проекти, които ще видите и чуете по време на RADAR. Утвърдените и прохождащи артисти, които представяме дръзват да мислят и творят без ограничения. Някои изпълнения са напълно завършени като архитектурна конструкция, други са плод на импровизация и артистично общуване, които се създават в конкретния час и минута, а след това са минало, което няма да се повтори никога.

R6_logotypes