За нас

RADAR Festival Beyond Music е събитие за смелите, за търсещите и тези, без страх да се качат на първия ред във увеселителното влакче на собствените си сетива. Нашият RADAR търси иновацията, провокацията и изненадата. Публиката следва да е готова да бъде разтърсена из основи, да подложи под съмнение изградените парадигми за изкуство, за да преживее нещо красиво и специално.

Обединяващото за проектите, които ще видите по време на RADAR е, че представят музика от различни стилове, която винаги е придружена с друга форма на изкуство – театър, технология, видео или поезия – нежна война и упование между изразните средства, в която победител е публиката.

Смелостта и иновацията са обединяващи за всички проекти, които ще видите и чуете по време на RADAR. Утвърдените и прохождащи артисти, които представяме дръзват да мислят и творят без ограничения. Някои изпълнения са напълно завършени като архитектурна конструкция, други са плод на импровизация и артистично общуване, които се създават в конкретния час и минута, а след това са минало, което няма да се повтори никога. Бъдете смели и елате да споделим заедно тези неповторими мигове.

ЕКИПЪТ НА RADAR FESTIVAL BEYOND MUSIC