Чародея и Кос-Светлонос са ловци на истории и мелодии. Те безрезервно вярват, че няма ноти, които да не могат да се излеят в благозвучна мелодия, както и няма думи, които да не могат да се превърнат в интересна приказка.”
Артистичната колаборация, включваща музикант и кукла-приказен герой, има за цел чрез интеракция с публиката да се създаде пространство, в което всички да се включат в спонтанен творчески процес. Стимулирайки зрителската проактивност, децата неусетно стават пълнокръвни съавтори. Превръщат се в композитори, музиканти, диригенти, режисьори, драматурзи или актьори и на момента виждат предложените от тях идеи развити и реализирани.

 

Билетите за съпътстващата програма са на стойност 10лв.
Семеен билет – двама възрастни с дете: 20лв.
Семеен билет двама възрастни с две деца: 25лв.

Тъй като лекцията и детското представление са по едно и също време в два различни края на градината на Карин дом, то може родителите да посетят лекцията, докато децата гледат куклено-музикалното представление.

20% от стойността на билетите за съпътстваща програма се бъдат предоставени на Карин дом и тяхната програма Ранна интервенция, тъй като заедно вярваме в правото на детство за всяко дете.

ЗаглавиеЛАТЕРНА ФАНТАСМАГОРИЯАртист/ГрупаМануела Саркисян и Константин Кучев. Кукломайстор: Лети ЖивковаАрт формаКуклено-музикално представление ЛокацияЗаден двор на Карин домДата/Час04.08 / 16:00Времетраене60"Билети10лв. / 20лв. / 25лв. Купи своя билет