Защо произведения като „черния квадрат” са толкова значими? По какъв начин парадоксалните творби на автори като Анди Уорхол и Джон Кейдж променят тенденциите в света на изкуството? Защо една от най-актуалните теми на съвременната теория на изкуството коментира неговия възможен край?
Лекцията е посветена на автори и произведения, оказали изключително влияние върху глобалната представа за художествено творчество. Всички те са емблематични и, още по-важно, примерите ще ни подтикнат да поговорим за множество дълбинни аспекти на собствената ни култура и живот!

  • Не е нужно да имате предварителни знания по тези теми, за да се насладите на събитието! Носете единствено любопитството си!

 

Билетите за съпътстващата програма са на стойност 10лв.
Семеен билет – двама възрастни с дете: 20лв.
Семеен билет двама възрастни с две деца: 25лв.

Тъй като лекцията и детското представление са по едно и също време в два различни края на градината на Карин дом, то може родителите да посетят лекцията, докато децата гледат куклено-музикалното представление.

20% от стойността на билетите за съпътстваща програма се бъдат предоставени на Карин дом и тяхната програма Ранна интервенция, тъй като заедно вярваме в правото на детство за всяко дете.

ЗаглавиеЛЕКЦИЯ – АВТОРИ И ПРОИЗВЕДЕНИЯ, ПРЕОБЪРНАЛИ СВЕТА НА ИЗКУСТВОТОАртист/ГрупаТеодора Константинова и Радослав Механджийски от платформата за съвременно изкуство и култура “Art & Culture Today“Арт формаЛекцияЛокацияПоляната пред Карин домДата/Час04.08 / 16:00Времетраене120"Билети10лв. / 20лв. / 25лв. Купи своя билет