В съвместния си аудио-визуален проект „Branches“ Иван Шопов и Лора Желязкова създават поглъщащо мистично пространство, разположено в тъмнина и тишина, съчетавайки звука от модуларен синтезатор с аудиогенерирани и аудиореагиращи образи.

Спонтанната комуникация между авторите и технологията с която работят, се основава на музика, създадена на живо и интуитивен аудио анализ, разклоняващи се в множество визуални интерпретации.

Създаденият звук и реактивната визуална среда разкриват пространство от вибрации и светлосенки, преплитащи реалност и абстракция. Това е последният проект на един от най-култовите електронни артисти не само в България, но и в цяла Европа – Иван Шопов (познат също като Cooh, Balkansky, Ghost303). Той е по-специален, защото този път си партнира със своята половинка в живота – талантливата художничка Лора Желязкова.

ЗаглавиеBRANCHES [BG]Артист/ГрупаИВАН ШОПОВ и ЛОРА ЖЕЛЯЗКОВААрт формаАудио-визуален перформънсЛокацияГрадска художествена галерия (вътрешен двор)Дата/Час03.08 / 22:00Времетраене60"Билети10лв. / 5лв. Купи своя билет